Home Politică 7 Lucruri Pentru Care Sunt Recunoscător Comunismului!

7 Lucruri Pentru Care Sunt Recunoscător Comunismului!

4 947

 

Communism

1. Îi sunt recunoscător comunismului pentru că încă din grădiniță am fost obligat să port o uniformă de a aceiași mărime cu a celorlalți copii chiar dacă eram mai înalt sau mai scund cea ce m-a determinat pentru restul vieții să resping categoric egalitatea absolută între persoane indiferent dacă unii sunt criminali și alții drepți, unii leneși și alții harnici, unii ce se complac și alții ce se luptă, unii trădători și alții eroi!

2. Îi sunt recunoscător comunismului pentru că încă din clasele primare m-a învățat dezgustul pentru cultul personalității, revolta față de impunerea de a trata un lider ca pe zeitate și disprețul față de cei ce încearcă să-l înlocuiască pe Dumnezeu în inima oamenilor cu o persoană grotesc idelizată a unui muritor supus viciilor și însetat până la refuz de putere absolută!

3. Îi sunt recunoscător comunismului pentru înțesarea pe gât încă din gimnaziu a materialismului dialectico-științific și a evoluționismului până cănd din pur instinct am respins pentru totdeauna orice legat de această doctrină satanică cu o ură viscerală și să apreciez din plin credința autentică în Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt și jertfa Domnului Isus Cristos pentru spălarea păcatelor și mântuirea sufletului meu!

4. Îi sunt recunoscător comunismului pentru că încă din liceu m-a făcut martor la infinite acte de slugărnicie și lingușeală deșănțată față de o ideologie, cauză și reprezentați ai săi făcute de lingăi dornici de cea mai mică atenție și bătaie pe creștet ceea ce mi-a insuflat pentru totdeauna dorința de respingere totală și revoltă față de orice libidinoși politici și fricoși pentru propiul dos după ce au asuprit, furat, mințit, manipulat și umilit mii de nevinovați!

5. Îi sunt recunoscător comunismului pentru promovarea la rang de docenți a tuturor proștilor, nulităților și incompetenților aroganți pe care i-am întâlnit în timpul facultății pentru că m-a determinat definitiv să doresc să fiu cel mai bun, cel mai performant, cel mai pregătit, cel mai profesionist și de folos societății în domeniul meu și niciodată să nu accept merite și laude necâștigate prin muncă și efort propiu!

6. Îi sunt recunoscător comunismului pentru toți hoții de pământ, neam, țară și suflet românesc formați la școala de partid a pcr, care m-au făcut ca pentru totdeauna să iubesc această patrie și națiune cu o adâncă și veșnică pasiune!

7. Îi sunt recunoscător comunismului pentru că m-a călit răbdarea și rezistența de a sta la cozi imense ceea ce mi-a folosit enorm când a trebuit să votez împotriva clonelor sale la alegerile de săptămâna trecută!

un român…

SIMILAR ARTICLES

4 COMMENTS

  1. Felicitarile mele domnule,nu as fi puut cuprinde mai complet resentimentele mele fata de comunism decat ai facut-o dta!As putea doar sa adaug si eu ceva care mi se pare important:comunismul a fost o ideologie necesara pentru a explica si justifica ocupatia ruseasca,fara de care nu s-ar fi aplicat nicaieri in lume!Chiar si in Cuba sau Ameria Latina s-a incercat raspandirea acestei spurcate si satanice doctrine cerandu-se si obtinandu-se sprijin rusesc(ma rog…”sovietic”)oferindu-se in schimbul armelor si al logisticii un”cap de pod”rusesc in coasta Statelor Unite ale Americii.Bineinteles ca de catre fripturisti,derbedei si tradatori de tara s-a putut face colaborationismele respective.Toti frustratii mitomani au”aderat”fanatic la comunism pentru a obtine sprijinul rusilor care l-au dat”din toata inima”pentru a-si extinde sfera de influenta geopolitica.Deci ideea mea e ca nu exista efect fara cauza sau vinovatie fara vinovat si trebuie constientizat CINE este de fapt vinovatul raspandirii acestei hydre criminale in aceeasi masura in care au comis atrocitati si crime cel putin la fel de multe si de grave ca si fascismul nefiind cu nimic mai putin vinovat!

  2. Vă mulțumesc pentru felicitări și apreciere. Nu pot decât fi întru totul de acord cu afirmația dvs. iar în ceea ce privește vinovații aceștia au fost întotdeauna foarte clari pentru orice anti-comunist: tătucii marx și engels și l-aș include aici și pe labilul ateist de darwin care au inspirat demonizați ca lenin, stalin, guevara, castro, mao, dej, ceaușescu & co. să creadă că această erezie la adresa umanității poate fi efectiv aplicată la mase ca politică de stat. Bineînțeles că aceasta nu ar fi fost posibil fără cohortele de complici, slugarnici, colaboraționiști, activiști din toate națiunile atinse de acest flagel care au manipulat subversiv inegalități, nedreptăți, stări economice precare deja prezente în toate aceste societăți. Dar revenind la marx și engels, simpla lor existență arată oricui are ochi să vadă și urechi să audă, pericolul de a da crezare așa-ziselor think-tank-uri chiar și a celor din ziua de azi, formate din savanți idealiști, rupți total de realitatea traiului de zi cu zi cărora le place să se joace de-a Dumnezeu din fotoliu lor comfortabil, organizați în tot felul de cluburi și societăți secrete sau nu, care în afară de propia latrină de idei și gânduri anatemice în ciuda aparențelor nu prea pot controla multe, autoinoculându-și obsedant noțiunea că au un mandat special de a salva omenirea de ea însăși. Când acești ratați ca membri compleți ai societății își unesc gândirea cu oameni de acțiune fără scrupule, sentimente și suflet, mânați de demonul puterii, al parvenirii, al orgoliilor naționalisto-socialo-politice și așa mai departe avem rețeta perfectă pentru a da naștere la monștri inimaginabili.

    Cu stimă!

  3. Sant an mare parte deacord cu dvs. An tot ceea ce priveste slugarnicii,tradatorii,securistii,etc etc.Dar va rog sa faceti o analiza mai profunda antre patriotismul tuturor conducatorilor tarii dupa’89 si patriotismul,,cizmarului” nostru.

  4. Vă mulțumesc! Nu știu însă dacă cererea de a analiza patriotismul conducătorilor României înainte și post-decembrie ’89 a fost retorică sau nu. Dacă nu, ceea ce vă pot spune despre această chestiune este că patriotismul este ceva greu de cuantificat, fiind un sentiment complex, profund și condiționat adesea de factori multipli, conținând stări emoționale diverse de la dragostea față de pământul natal, oameni, până la spirit de sacrificiu. Din punct de vedere al faptelor însă putem spune că privind în ansamblu și din perspectivă, din perioada de după cel de-al doilea Război Mondial și până acum nu am avut un nici un lider care să dea dovadă totală și fără echivoc de patriotism autentic. Fără îndoială, suferința românilor îndurată sub comunism îl califică pe ceaușescu ca cel mai lipsit de patriotism dintre toți, cu excepția lui dej, dar pe de altă parte nu știm la ce s-ar fi ajuns dacă liderii post-decembriști ar fi avut la îndemnă conjuctura geopolitică și aparatul represiv al lui ceaușescu. Probabil că ceaușescu ar fi părut un amator comparat cu unii dintre ei, în speță ponta și cei de teapa lui de exemplu. Ne putem duce lejer cu gândul la Corea de Nord, fosta Cambogie, Cuba, etc.

Leave a Reply