Home Trimite Un Articol

Trimite Un Articol

Indraznim.ro permite cititorilor sai sa posteze articole pe paginile sale in mod anonim sau nu, si astfel sa-si expuna parerile si opiniile personale despre diferite tematici si subiecte privind aspecte din viata spirituala, sociala, politica sau economica din Romania sau din sfera internationala!

Cine poate posta pe Indraznim.ro?

Orice cititor care doreste sa-si exprime parerea sau opinia personala sau de grup, intr-un mod mai evident si mai amplu decat se poate face prin rubricile de comentarii.

Avantajele postarii pe Indraznim.ro

Pe langa exersarea dreptului la opinie si libera exprimare, cei ce posteaza pe Indraznim.ro au posibilitatea de a se face cunoscuti la zecii de mii de cititori din Romania si strainatate atat in mod public cat si anonim, prin insertarea de link-uri catre propiile bloguri, website-uri sau pagini web! Cei ce urmaresc o cariera jurnalistica sau in domeniul public, pot profita de aceasta oportunitate, avand o ocazie unica de a-si publica materialele si a obtine un feed-back imediat privind calitatea lor.

Indraznim.ro permite insertarea in materialele publicate de reclame sau banere cu scopuri de advertising online atata timp cat acestea nu contravin conditiilor de publicare pe Indraznim.ro listate mai jos.


Conditii De Postare Pe